Nieuwe wiegjes

Hebben jullie zelf geen wiegje, maar willen jullie wel graag de geborgenheid van een wiegje voor jullie kleintje? Bij Elisa Design kunnen jullie de mooie wiegjes uit de collectie van HAPPY BABY bestellen. Bij de rotan wiegjes wordt i.v.m. veiligheidsnormen altijd een standaard bekleding geleverd. Is deze niet naar jullie wens? Ik maak graag een nieuwe bekleding naar jullie wensen!  Rif Wieg exclusief matras en onderstel. (Deze wieg is helaas uit de collectie en wordt vervangen door wieg Sumatra)

- Afmetingen: h31 x b45 x d88

- LET OP i.v.m. veiligheidsnormen mag dit wiegje niet zonder bekleding gebruikt worden.

 

Prijzen; op aanvraag

 

De bekleding op deze foto is door mij in het atelier gemaakt. Doordat elke bekleding verschillend is en naar wens gemaakt wordt, is de prijs hiervoor op aanvraag.Noordzee Schommelwieg:

- Afmetingen: h83 x b65 x d98

- Materiaal: Grenen

Een klassieke schommelwieg in een strak jasje. Geproduceerd volgens de Europese Norm NEN 1130. De wieg kan schommelen maar ook worden vastgezet. Aan de binnenzijde voorzien van een marketing voor maximale matras hoogte. Gebruik altijd een goed passend matras, in dit geval 40 x 80 cm.

 

Prijzen: 

- Noordzee Schommelwieg €253,95

- Matras van Polyetherschuim SG25 met Damast Tijk €56,95

 

De bekleding is door mij in het atelier gemaakt. Doordat elke bekleding verschillend is en naar wens gemaakt wordt, is de prijs hiervoor op aanvraag.Claro Draagwieg

- Afmetingen: h46 x b43 x d83

- Materiaal: Palmblad

LET OP i.v.m. veiligheidsnormen mag dit wiegje niet zonder bekleding gebruikt worden.

Draagwieg Claro word uitsluitend verkocht met een standaard witte bekleding inclusief matras.

 

Prijzen: 

Claro Draagwieg €49,95

Standaard witte bekleding inclusief matras €64,95

Cuna Wiegstandaard Nostalgica €69,95 

 

De lila/witte bekleding met de strikjes is door mij in het atelier gemaakt. Doordat elke bekleding verschillend is en naar wens gemaakt wordt, is de prijs hiervoor op aanvraag. 

Sumatra Wieg Kubo Grey

- Afmetingen: h30/25 x b48/38 x d84/76

LET OP i.v.m. veiligheidsnormen mag dit wiegje niet zonder bekleding gebruikt worden.

Prachtige wieg gemaakt van natuurlijk Kubo. Standaard bekleding inclusief matras is los verkrijgbaar. Wanneer de wieg op de standaard staat is deze 85 cm hoog. Binnenmaat is 76cm lang en 38 cm breed, 

 

Prijzen:

- Sumatra Wieg Kubo Grey (inclusief standaard bekleding en matrasje) €204,95 

- Wiegstandaard Sumatra €69,95 

 

 

De bekleding is door mij in het atelier gemaakt. Doordat elke bekleding verschillend is en naar wens gemaakt wordt, is de prijs hiervoor op aanvraag.