Gastenboek

Op deze pagina vind je ons gastenboek. Blije mensen die jou graag vertellen waarom je voor Elisa Design kiest! Lees het rustig door en ontdek meer over alles wat er in het atelier tot stand komt. Wil je meer weten over wiegbekleding of een ander product? Stuur een mail naar info@elisa-design.nl of vul het contactformulier in. 


Commentaren: 5 (Discussie gesloten)
 • #5

  Mirjam Folkersma (zaterdag, 18 april 2020 13:09)

  Met liefde gemaakt, tot in het kleinste detail zie je dat terug!

  Elza zou in eerste instantie mijn familiewieg bekleden, helaas liep dit anders dan ik gepland had, wat was ik verdrietig! Elza gaf mij de tijd en de ruimte om te beslissen of ik dan toch een nieuw wiegje wou laten bekleden. Samen zijn wij naar het atelier van Elza gegaan en wat een mooie dingen zag ik daar! Zij liet ons verschillende mogelijkheden zien en luisterde goed naar onze wensen. Door haar vakkundigheid en liefde voor het bekleden van wiegjes zijn wij samen tot een mooi ontwerp gekomen. Mooie wiegbekleding, zachte dekentjes en bijpassende kruikenzakken alles tot in de kleinste details netjes afgewerkt en met zo veel liefde.
  Elke dag ben ik Elza nog dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan, elke nacht slaapt mijn dochter in het allermooiste wiegje wat er is!

  Elza maakt niet alleen maar wiegbekleding, als kraamcadeau kreeg ik een poppenwagen, uiteraard helemaal in de zelfde stijl als het wiegje!

  Ik zou iedereen Elisa Design aanraden voor het bekleden van een wiegje, oud of nieuw! Elza staat overal voor open, alles is mogelijk en in alles stopt zij heel veel liefde, geduld en vakmanschap! • #4

  Jeanne de Bruin (vrijdag, 06 maart 2020 21:57)

  Ik werd meteen enthousiast toen ik de foto's van de verschillende soorten wiegbekleding zag op de website van Elisa Design: wat ziet het er mooi uit en wat is er veel mogelijk! Ik besloot te bellen en het contact was meteen fijn: duidelijk, persoonlijk en vriendelijk.

  Als ik aan Elisa Design denk, dan denk ik aan vakmanschap, precisie, vriendelijkheid, aandacht, persoonlijkheid en enthousiastme.

  Onze wensen zijn perfect vertaald in de op maat gemaakte wiegbekleding en zijn super blij met het resultaat. Wij raden Elisa Design zeker aan.

 • #3

  Florine Boeding (woensdag, 31 juli 2019 15:46)

  Al sinds het begin van mijn zwangerschap keek ik ernaar uit: mijn kindje mocht straks in 'mijn oude wieg'! Nadat we de wieg van zolder hadden gehaald bleek deze nog net zo mooi als altijd, maar de bekleding wat gedateerd. Via-via kwamen we bij Elsa uit en jeetje, wat ging er een wereld voor ons open! Samen met mijn moeder, de aanstaand oma, zijn we een hele middag bezig geweest om de mooiste stoffen en combinaties uit te zoeken om de wieg weer helemaal 'van nu' . te maken. En een paar weken geleden was het dan zo ver: een prachtige, nieuwe-maar-toch-ook-weer-niet wieg. Met de nostalgie van vroeger, en het comfort en de luxe van nu.

  Elsa, je was in het hele proces zo betrokken, zo attent en zo geduldig. Een vakvrouw die advies geeft wanneer nodig, maar je ook je eigen keuzes laat maken. Het resultaat mag er zijn, en ik weet zeker dat onze dochter heerlijk gaat slapen in haar nieuwe bedje! Heel veel dank!

 • #2

  Rienke en Martine Verhoef (donderdag, 14 februari 2019 13:24)

  Goede ervaring met Elisa Design! Elza is in alles, stoffen, uitvoering etc. erg gedetailleerd en perfectionistisch. Ze werkt ontzettend netjes en ze denkt goed mee met het bepalen van hoe het wiegje eruit komt te zien. Zelfs over het vervoeren van het wiegje denkt ze na: ze pakt het voor je in in plastic. Haar contact is persoonlijk en betrokken. Kortom: een aanrader, Elza bedankt!

 • #1

  Natasja van de Wiel (donderdag, 10 januari 2019 22:05)

  Ouderwets vakmanschap... wat een prachtige wiegbekleding! Stijlvol, topkwaliteit en precies zoals vantevoren besproken. Dankjewel Elza, mijn neef en zijn vrouw zijn er heel erg blij mee!