Gastenboek

Op deze pagina vind je ons gastenboek. Blije mensen die jou graag vertellen waarom je voor Elisa Design kiest! Lees het rustig door en ontdek meer over alles wat er in het atelier tot stand komt. 


Commentaren: 30
 • #30

  Kitty Kusters (dinsdag, 21 mei 2024 13:59)

  Bij Elisa Design, samen met mijn dochter, het wiegje waar ik en ook mijn dochter in hebben gelegen laten bekleden voor Matteo, mijn kleinzoon en de zoon van mijn dochter Kim.

  Ongelooflijk hoe mooi en goed je wordt geadviseerd door Elza en wat een mooie collectie aan stoffen, lakentjes en dekentjes ze heeft. Elza neemt enorm de tijd om te luisteren en dan het advies te geven over de bekleding. Heel erg fijn!

  Daarna heeft Elza meegeholpen aan de verassing om het wiegje klaar te hebben mijn dochters 30e verjaardag en ook hier heeft ze weer fantastisch meegedacht.

  De afwerking van de stoffen en materialen zijn echt enorm mooi en van een ongekend vakwerk. De liefde voor het vak en het meewerken aan het creëren van mooie momenten als deze is Elza op het lijf geschreven. Een vakvrouw!

  Dank je wel Elza voor je hulp en de mooie wieg die je hebt gemaakt voor mijn dochter.

  Goud waard..

  Hartelijke groet, Kitty Kusters en ook namens mijn dochter Kim van Ramselaar

 • #29

  Patrick & Babette (zondag, 28 april 2024 18:30)

  Van begin tot eind super fijn contact gehad met Elza. Om nog maar niet te spreken van het eindresultaat, want wat is het mooi geworden! Elza heeft enorm veel oog voor detail en werkt alles tot in de puntjes af. Tijdens het maakproces houdt Elza je op de hoogte van iedere stap en ook het ophalen van de wieg voelde als een feestje. Bedankt Elza voor de fijne ervaring en het prachtige eindresultaat!!!

 • #28

  Shelly (donderdag, 18 april 2024 16:50)

  Elza heeft voor ons het meer dan 60 jaar oude familiewiegje opnieuw bekleed en dit heeft ze werkelijk prachtig gedaan! Tijdens het uitkiezen van de stoffen heeft ze ons super goed geholpen en van advies voorzien. Tijdens het maken van het wiegje heeft ze ons op de hoogte gehouden met foto’s, zo fijn! Elza is echt een topper en een specialist in wat ze doet. En daarnaast een hele lieve vrouw!

  Veel liefs,
  Shelly

 • #27

  Monique van Tuijl (dinsdag, 12 maart 2024 23:26)

  De wieg waar onze 3 zonen in hebben gelegen was na 25 jaar op zolder achter het schot gestaan te hebben, wel aan nieuwe bekleding toe.
  De reden.... ons eerste kleinkind kwam eraan �.
  Samen met Elza koos ik de diverse stofjes voor de bekleding uit en daar moest natuurlijk gelijk maar een leuk dekentje en lief lakentje bij. Ook dat is bij Elza allemaal te koop en wat een fijn merk is dat Bamboom zeg�.
  In de week waarin Elza aan onze wieg begon, kregen we steeds leuke foto updates toegestuurd. Dat was zo leuk!
  Na goed een week was de wieg klaar. Ik was helemaal verliefd op de metamorfose die onze wieg had ondergaan. Het kon niet mooier denk ik en ik ben dus heel blij dat ik via internet toevalig bij Elza terecht kwam. Een echte aanrader, die ik altijd zou promoten. Nogmaals bedankt lieve Elza en ik kan niet wachten tot onze kleinzoon voor het eerst in 'jouw" mooie wieg komt te liggen. Lieve groetjes van Conrad & Monique

 • #26

  Thamara Leijenhorst (donderdag, 08 februari 2024 14:06)

  Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was, stond er één hele grote wens boven aan mijn lijstje: Het volledig met de hand gesmede familiewiegje, gemaakt door mijn (overgroot) opa's opnieuw laten bekleden zodat ons kleintje, de eerst volgende generatie, straks in het wiegje kan liggen! Na wat speurwerk op het internet kwam ik uiteindelijk uit op de instagrampagina van Eliza design en na kort mailcontact voelde het zo goed, dat we eigenlijk direct een afspraak maakte om de bekleding uit te zoeken.

  Samen met mijn moeder ging ik op pad naar Houten, waar we met veel liefde ontvangen werden door Elza. Nadat we een hoop stoffen bekeken hadden werd het plaatje steeds verder compleet. Mede dankzij Elza haar enthousiasme, geduld &professionele adviezen zijn we tot een prachtige samenstelling gekomen!
  Afgelopen week ontving ik een berichtje dat de wieg klaar stond en dat we hem konden ophalen, door de leuke tussentijdse updates van Elza waren we al enorm enthousiast geworden maar we konden ook niet wachten om het totaal plaatje in het echt te zien!

  Sprakeloos keken mijn moeder en ik naar het vakwerk & de liefde die Elza in de wiegbekleding had gestoken. Echt prachtig!

  Vol trots ging de wieg mee naar huis!
  Een hele emotionele en bovenal trotse vader & toekomstige opa stond thuis te kijken hoe de wieg, die zijn vader & opa samen gemaakt hebben nu prachtig bekleed is en klaar is voor de komst van zijn eerste kleinkind. Zo bijzonder om dit samen, als vader en dochter mee te mogen maken! Wij kunnen niet wachten tot ons kleintje hier over een paar maandjes in ligt en we het wiegje aan iedereen kunnen laten zien.

  Ben je opzoek naar iemand die met liefde, vakkennis & kunde jouw wieg kan bekleden? Dan ben je hier écht aan het juiste adres!

  Elza, wij willen je nogmaals ontzettend bedanken en zijn enorm dankbaar dat jij onze wieg bekleed hebt!

  Veel liefs,
  De gehele familie Leijenhorst

 • #25

  Jeroen & Gaetane (dinsdag, 12 december 2023 18:18)

  Het familiewiegje van meer dan 150 jaar oud werd dankzij de nieuwe bekleding weer helemaal tot leven gebracht en kan nu terug gebruikt worden voor de volgende generatie. En wat heeft Elza prachtig werk geleverd!!

  Nogmaals een dikke dankjewel voor de aangename samenwerking en het prachtige eindresultaat!! Het reveal moment is werkelijk om te koesteren.

 • #24

  Agnes en dochter Zoë (dinsdag, 12 september 2023 18:01)

  Na bijna 28 jaar is de wieg opnieuw bekleed voor ons eerste kleinkind. Hij is zo mooi geworden.Met veel enthousiasme heb jij, Elza met ons de stof uitgezocht en is hij werkelijk prachtig geworden.
  Het was leuk om tussendoor de foto's te krijgen en zo de vorderingen te zien.
  Hij staat zo mooi op het kamertje.Er in slapen lukt nog niet,maar dat komt zeker wel.
  Voorlopig alleen in de co-sleaper.
  Dank jewel nog Elza.

 • #23

  Steiner en Annelie (dinsdag, 13 juni 2023 08:32)

  Ons wiegje is werkelijk waar prachtig geworden!! Het wiegje waar mijn vader en tante, mijn zusje, broertjes en ik ook in hebben gelegen was helemaal vervallen maar door Elza weer zo mooi gemaakt. Met alle aandacht werd er gekeken en mochten we stoffen en materialen bij haar uitzoeken. Zeer zorgvuldig en met al haar enthousiasme heeft ze een wiegje gemaakt dat precies bij ons past maar ook al onze verwachtingen heeft overtroffen. Heel veel dank!

 • #22

  Hugo & Sanne (vrijdag, 28 april 2023 19:34)

  Sprakeloos kijken we iedere dag naar onze familiewieg. Zo mega blij met het eindresultaat, zacht en rustig, precies zoals wij het wilden. We zijn heel blij met Elza dat onze gedachten over de wieg zijn uitgekomen. Het contact heb wij als heel fijn ervaren en ook de updates tijdens het bekleden van de wieg. Nogmaals heel veel dank voor je geduld met ons tijdens het uitkiezen van de stoffen. Ook jouw kennis en kunde vonden wij super zodat we weten dat ons kindje straks veilig in het wiegje zal mogen liggen.

 • #21

  Diane en Richard (zondag, 23 april 2023 16:58)

  Op zoek naar iemand die een oud familie poppenwiegje kon en wilde bekleden, kwamen wij uit bij Elza. Wat een vakvrouw en wat een keuze in stoffen en patronen en supergoed advies heeft ze gegeven. Elza is enorm betrokken bij hetgeen ze maakt.
  Het poppenwiegje voor onze kleindochter is nu klaar. en ontzettend mooi geworden. De updates tijdens het bekleden die Elza stuurt, zijn heel erg leuk om te krijgen. Onze dochter en schoonzoon waren diep ontroerd (en wij als opa en oma niet minder).
  Elza nogmaals heel erg bedankt voor al je werk, je bent een topper.

 • #20

  Liesbeth (woensdag, 28 december 2022 20:35)

  Wat een prachtige wiegbekledingen maak jij! En feest om te bekijken.

 • #19

  Sidney & Ellen (woensdag, 07 december 2022 12:37)

  Elza heeft onze familiewieg van meer dan 100 jaar oud een ware transformatie gegeven. Wat een vakwerk! De wieg is waanzinning mooi geworden, we zijn er heel erg blij mee. Als je op zoek bent naar het beste maatwerk met een persoonlijke benadering dan zit je hier goed!

 • #18

  Toby en Mandy (zaterdag, 29 oktober 2022 11:16)

  Wat ontzettend mooi is ons familie wiegje geworden! Boven onze verwachtingen :)! Elza denkt goed mee en geeft uitstekend advies. Daarnaast vond ik de updates en het enthousiasme van Elza ontzettend fijn. Inmiddels ligt onze prachtige dochter in het prachtige wiegje. Nogmaals dank, Elza! Wij zijn er ontzettend blij mee!

 • #17

  SA en AP (vrijdag, 07 oktober 2022 13:26)

  Het wiegje is prachtig geworden! Onze wensen zijn ongekend goed uitgevoerd met hele mooie detaillering en afwerking.
  Elza heeft een hele fijne communicatie, waarbij je goed op hoogte gehouden wordt van het proces.
  We zouden iedereen aanraden om hun wiegje bij Elza te laten bekleden!

 • #16

  Tim en Mariska (woensdag, 20 april 2022 19:40)

  Een super mooie wieg staat te wachten totdat onze kleine man erin mag gaan liggen. Elza heeft de 60 jaar oude familiewieg een fantastische mooi nieuw leven ingeblazen. Door gebruik te maken van de mooie stoffen en haar expertise en prettige benadering en uitleg van wat de mogelijkheden zijn. Echt een aanrader als je de wieg wil laten bekleden. Ze weet precies jouw wensen om te zetten in een mooie zelf uitgekozen dus unieke wieg.

  In een woord geweldig nogmaals dank.

 • #15

  Kim (zondag, 06 maart 2022 10:35)

  Ons familie wiegje kreeg eindelijk weer een nieuwe bestemming in de familie, mijn zus verwachtte haar eerste kindje. Via een tip van haar collega, kregen we het nummer van Elisa Design.
  Na super fijn app contact met Elza, kon ik samen met mijn vader langskomen in het atelier om alle mogelijkheden te bekijken en stofjes uit te zoeken.
  Alles wat je maar kan wensen om een prachtig wiegje te maken, ligt in het atelier.
  Dankzij de gespecialiseerde adviezen over het beste matrasje, de zachtste stoffen en wat de veiligheidseisen zijn voor een wiegje, hebben wij het wiegje helemaal kunnen maken hoe wij dat prachtig vinden.
  Het matrasje moest op maat besteld worden, dat nam de meeste tijd in beslag. Maar na een paar weken stond het wiegje helemaal klaar voor de inmiddels geboren kleine man.
  Tijdens het maken van het wiegje, werden wij bij alle stappen op de hoogte gehouden met foto's en was alles tot in detail met heel veel liefde en zorg afgewerkt.

  1000% een aanrader, als je een wiegje wil laten bekleden!
  Onze complimenten Elza, heel erg bedankt voor het prachtig afgeleverde werk en het super fijne contact!

  Liefs, de trotse familie van
  baby Levi

 • #14

  Anne (woensdag, 05 januari 2022 17:34)

  Een prachtig wiegje staat te wachten tot de kleine man zich aandient. Een rotan wiegje waar mijn oma, moeder en ikzelf ook nog in hebben gelegen. Weer helemaal hip dat rotan, zo zie je maar wie bewaard die heeft wat! :)
  Elza heeft met veel liefde de wieg opnieuw bekleed met stoffen die ik samen met mijn moeder heb uitgekozen bij haar in het atelier. Klassiek, lief en toch ook modern, mijn term 'clean' is bij Elza goed overgekomen en zoals ze zelf zei 'in haar achterhoofd blijven zitten tijdens het maakproces'.
  Een dierbare ervaring dit met mijn eigen moeder samen te kunnen doen voor de volgende generaties en een topservice van Elza. Tussendoor foto's krijgen van het resultaat was echt een smaakmaker en het ophalen voelde ook echt als een grote onthulling. Dankjewel Elza! Het is dat we 1 wiegje in de familie hebben waar hopelijk nog veel baby's in gaan liggen, maar ik vertel vol enthousiasme over je diensten en de kwaliteit die je levert bij vriendinnen en familie!

 • #13

  Carlijn en Maarten (dinsdag, 28 december 2021 23:44)

  Van te voren kon ik mij niet goed voorstellen wat er gemaakt kon worden van de familiewieg van mijn vriend. Naar eigen inzicht en smaak hebben wij de wiegbekleding samen met Elza samengesteld. Dit was erg leuk om te doen. Het resultaat is geweldig. Ons kleine meisje ligt er heerlijk in te slapen. Nogmaals bedankt!

 • #12

  Linda (zondag, 05 december 2021 21:25)

  Ontzettend blij met het eindresultaat.
  Als leek had ik echt geen idee wat er allemaal kwam kijken bij het opnieuw bekleden van een wieg, maar de site geeft een mooi beeld van wat Elza kan. Dat was erg fijn.
  Het contact was gelijk persoonlijk en fijn en bij de afspraak is er alle tijd voor jouw wensen.
  Elza heeft met alle liefde en zorg de familiewieg van mijn schoonfamilie bekleed en dat zie je echt aan het resultaat.
  Ik zou het iedereen aanraden hun familiewieg door Elza te laten bekleden.

 • #11

  Vivian van Essen (maandag, 01 november 2021 10:02)

  Zodra ik het nieuws had verteld dat er een klein wondertje op komst is, kregen wij te horen dat we het familiewiegje van mijn oma mochten lenen. 60 jaar oud maar nog prachtig en in Rotan stijl. De bekleding had wel een update nodig. Via vrienden kwamen we bij Elza terecht. We hadden bij hun al gezien wat voor moois ze kon maken. De aandacht en liefde die Elza erin stopt is terug te zien in haar werk. Creatief, oog voor details en perfectie. Ze dacht heel fijn met ons mee en we konden het helemaal eigen maken. Tijdens het maken van ons wiegje werden we op de hoogte gehouden door middel van foto's. Elke keer weer blij als we foto's toegestuurd kregen. We wisten dat het prachtig zou worden maar bij het ophalen van het wiegje was het zelfs boven verwachting mooi! Het paste perfect bij elkaar. We kunnen niet wachten tot de kleine erin ligt!

 • #10

  Kim Snijders (zondag, 31 oktober 2021 08:28)

  Afgelopen week hebben wij onze wieg mogen ophalen en wat was dit een bijzonder moment!
  Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Elza voelde dit gelijk goed! We kregen een uitgebreide mail terug en bij Elza thuis hebben we mogen kijken naar stoffen en de mogelijkheden die er waren om de wieg te bekleden. Aan tijd en liefde geen gebrek! Alles voor een mooie wieg.
  Tijdens het maken van de wieg stuurde Elza ons verschillende foto's op zodat je een idee krijgt van hoe de wieg eruit komt te zien.
  Kortom ik zou Elza aan iedereen aanraden die nog opzoek is naar iemand die zijn of haar prachtige wieg mag gaan bekleden.

 • #9

  Laura den Besten (donderdag, 22 juli 2021 13:51)

  Het familiewiegje van mijn schoonouders had een nodige update naar deze tijd nodig. Ik kwam op de website van Elza terecht en was meteen verliefd op haar manier van werken. Je zag gewoon hoeveel liefde en aandacht ze in elke opdracht stopt.

  Snel een mail gestuurd of ze nog een mogelijkheid had om voor ons zoontje dit wiegje opnieuw te bekleden. Ik had geluk ze had nog één plekje in juli over, wat was ik blij. Samen met mijn schoonmoeder de stofjes maanden van te voren uitgezocht en toen kon het wachten beginnen. Toen Elza begon aan ons wiegje werd ik doormiddel van foto's op de hoogte gehouden en met de dag zag ik wat we samen hadden bedacht steeds meer werkelijkheid worden. Het eind resultaat was zo mooi, alle details en de passie voor haar vak zie je terug in haar werk. Bij het ophalen kreeg ik ook nog een mooi bijpassend cadeautje, wat attent en lief. Zodra de kleine er is gaan er foto's terug met hem in dit mooie wiegje, bedankt Elza!

 • #8

  Romy (zaterdag, 24 april 2021 07:28)

  In maart bracht ik onze familiewieg weg naar Elza en zocht samen met mijn moeder de stoffen uit voor de wieg waarin mijn dochter straks heerlijk zal gaan slapen. Zo bijzonder dat de wieg inmiddels 100 jaar oud is. Met veel passie en oog voor detail is Elza begonnen aan de uitvoering van een van mijn dromen. Ze hield me op de hoogte met leuke foto’s en waar nodig nog even die bevestiging dat het wiegje echt zo wordt zoals ik in gedachten had. Gisteren kwam ik de wieg ophalen met een heuze onthulling. Ze maakte er een echt speciaal moment van. De wieg is mooier dan ik had durven dromen en alles klopt. Prachtig afgewerkt. Elza is een dame die echt haar vak verstaat en nog een stap verder gaat. Een echte aanrader, ik zou haar altijd aanbevelen. Dan als kleine verrassing lag er nog een cadeau in mijn wieg als grote dank voor de opdracht. Zo ontzettend attent. Kan nu al niet wachten tot wij onze kleine meid in de wieg kunnen gaan leggen.

 • #7

  Irene van Tuinen (woensdag, 20 januari 2021 16:18)

  Wat was het spannend om met de familiewieg waar de derde generatie nu in komt te liggen op pad te gaan. Samen met mijn moeder had ik een afspraak bij Elza. Het ontvangst was heel fijn. Elza is heel hartelijk en vriendelijk. Ook werd er heel goed om gegaan met de Corona beperkingen wat ons op ons gemak stelde.
  Samen hebben we een prachtige stoffen combinatie uitgezocht: blauw met stipjes en een witte stof met subtiele stippen aan de binnenkant. Mijn oma heeft de stoffering die er nog op zat, gemaakt. Met deze keuze van nieuwe stoffen hebben we hier nog een knipoog naar gemaakt.
  Naast de wiegbekleding hebben we ook dekentjes, lakentjes, badcapes, kruikenzakken en een verschoonkusssen met hoezen uitgekozen. Het is echt een prachtig geheel geworden.
  Elza heeft ons via de whatsapp foto’s toegestuurd wat echt heel erg leuk en fijn was. Wij kijken met een grote glimlach terug op het hele proces. De wieg had al een hele geschiedenis, maar het prachtige werk van Elza waar ze met zoveel liefde en geduld aan heeft gewerkt, is de wieg klaar voor de volgende generaties en nieuwe liefdevolle herinneringen.
  Elza, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de prachtige wieg en alle toebehoren en de dierbare herinnering van het maakproces. Wat zal onze zoon straks lekker slapen.

  Veel liefs ook names Lucas en mijn ouders,
  Irene

 • #6

  Marleen Molendijk (vrijdag, 27 november 2020 08:40)

  Wat ben ik blij dat ik bij Elisa-Design terecht ben gekomen voor het uitzoeken van een wiegje en de gehele aankleding! Niet alleen wanneer je in het bezit bent van een familiewiegje en je deze wilt laten bekleden kan je bij Elza terecht, ook als er nog geen familiewiegje is en deze traditie wel gestart gaat worden kan je een prachtige nieuwe wieg met alle toebehoren uitzoeken.

  Vanaf het eerste mailcontact voelde alles al heel fijn; enthousiast, betrokken, professioneel en hartelijk. Al snel maakten we een afspraak. Mijn moeder en zusje gingen mee om een nieuw wiegje, de start van een familiewiegje, bij Elza uit te zoeken en om een mooi hemeltje, lakentje en dekentje te laten maken. Dat was ons doel.
  En als je dan in Elza haar mooie atelier binnenstapt... dan lijkt het wel een snoepwinkel!
  Alle stoffen liggen prachtig in een kast zodat je goed overzicht hebt van wat er allemaal is. Er staan wiegjes waar Elza op dat moment aan werkt en ook een voorbeeld wiegje waar je al verschillende mogelijkheden kunt zien. Elza pakt er nog even een stofje bij, spelt even iets vast zodat je een biesje kunt zien, je mag voelen aan stofjes, Elza maakt een bedje op met een stuk van de door jou gekozen stof, niks is te gek.
  Dat vind ik echt een kracht van Elza: ze maakt alles visueel zodat je echt weet waarvoor je kiest. Alles trekt Elza uit de kast om je de mogelijkheden te laten zien. Ze geeft met haar professionele oog advies, maar ze stuurt niet in smaak. Op deze manier maak je hele weloverwogen keuzes en weet je ook echt dat alle mogelijkheden voorbij zijn gekomen voordat je een knoop doorhakt.
  En zo hebben we niet alleen een wiegje gekozen en stoffen uitgezocht voor het hemeltje, lakentje en dekentje, maar kwamen er ook nog bijpassende kruikenzakken en een badcape bij. En dekentjes & lakentjes voor het ledikantje en een aankleedkussenhoes. Dat gebeurt niet omdat Elza dat er nog even doordrukt, maar omdat alles er zo prachtig uitziet, van mooie kwaliteit is en Elza alle tijd voor je neemt. Een hele persoonlijke en warme ervaring!

  Dan gaat Elza aan de slag en stuurt ze ook nog eens updates van het maakproces! Steeds een foto'tje om je op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo leuk! Je hart gaat er sneller van kloppen en je kunt bijna niet wachten tot alles daadwerkelijk in je eigen huis staat.

  Ook van het ophaalmoment maakt Elza een ware belevenis. Een echte onthulling en een prachtig opgemaakt wiegje verschijnt! Alles wat we hadden uitgekozen ligt prachtig klaar en wat werkt Elza netjes, verfijnd en gedetailleerd. Alles is zo mooi afgewerkt, een lust voor het oog en de stoffen voelen ook nog eens heerlijk aan!

  Ik raad iedereen aan, als je op zoek bent naar unieke bekleding of aankleding van een wiegje of ledikantje om dit bij Elisa - Design te gaan doen!! Het resultaat is schitterend en de weg ernaartoe een warme en persoonlijke ervaring!

  Wat heeft deze vrouw gouden handjes!
  Dank je wel Elza!

 • #5

  Mirjam Folkersma (zaterdag, 18 april 2020 13:09)

  Met liefde gemaakt, tot in het kleinste detail zie je dat terug!

  Elza zou in eerste instantie mijn familiewieg bekleden, helaas liep dit anders dan ik gepland had, wat was ik verdrietig! Elza gaf mij de tijd en de ruimte om te beslissen of ik dan toch een nieuw wiegje wou laten bekleden. Samen zijn wij naar het atelier van Elza gegaan en wat een mooie dingen zag ik daar! Zij liet ons verschillende mogelijkheden zien en luisterde goed naar onze wensen. Door haar vakkundigheid en liefde voor het bekleden van wiegjes zijn wij samen tot een mooi ontwerp gekomen. Mooie wiegbekleding, zachte dekentjes en bijpassende kruikenzakken alles tot in de kleinste details netjes afgewerkt en met zo veel liefde.
  Elke dag ben ik Elza nog dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan, elke nacht slaapt mijn dochter in het allermooiste wiegje wat er is!

  Elza maakt niet alleen maar wiegbekleding, als kraamcadeau kreeg ik een poppenwagen, uiteraard helemaal in de zelfde stijl als het wiegje!

  Ik zou iedereen Elisa Design aanraden voor het bekleden van een wiegje, oud of nieuw! Elza staat overal voor open, alles is mogelijk en in alles stopt zij heel veel liefde, geduld en vakmanschap! • #4

  Jeanne de Bruin (vrijdag, 06 maart 2020 21:57)

  Ik werd meteen enthousiast toen ik de foto's van de verschillende soorten wiegbekleding zag op de website van Elisa Design: wat ziet het er mooi uit en wat is er veel mogelijk! Ik besloot te bellen en het contact was meteen fijn: duidelijk, persoonlijk en vriendelijk.

  Als ik aan Elisa Design denk, dan denk ik aan vakmanschap, precisie, vriendelijkheid, aandacht, persoonlijkheid en enthousiastme.

  Onze wensen zijn perfect vertaald in de op maat gemaakte wiegbekleding en zijn super blij met het resultaat. Wij raden Elisa Design zeker aan.

 • #3

  Florine Boeding (woensdag, 31 juli 2019 15:46)

  Al sinds het begin van mijn zwangerschap keek ik ernaar uit: mijn kindje mocht straks in 'mijn oude wieg'! Nadat we de wieg van zolder hadden gehaald bleek deze nog net zo mooi als altijd, maar de bekleding wat gedateerd. Via-via kwamen we bij Elsa uit en jeetje, wat ging er een wereld voor ons open! Samen met mijn moeder, de aanstaand oma, zijn we een hele middag bezig geweest om de mooiste stoffen en combinaties uit te zoeken om de wieg weer helemaal 'van nu' . te maken. En een paar weken geleden was het dan zo ver: een prachtige, nieuwe-maar-toch-ook-weer-niet wieg. Met de nostalgie van vroeger, en het comfort en de luxe van nu.

  Elsa, je was in het hele proces zo betrokken, zo attent en zo geduldig. Een vakvrouw die advies geeft wanneer nodig, maar je ook je eigen keuzes laat maken. Het resultaat mag er zijn, en ik weet zeker dat onze dochter heerlijk gaat slapen in haar nieuwe bedje! Heel veel dank!

 • #2

  Rienke en Martine Verhoef (donderdag, 14 februari 2019 13:24)

  Goede ervaring met Elisa Design! Elza is in alles, stoffen, uitvoering etc. erg gedetailleerd en perfectionistisch. Ze werkt ontzettend netjes en ze denkt goed mee met het bepalen van hoe het wiegje eruit komt te zien. Zelfs over het vervoeren van het wiegje denkt ze na: ze pakt het voor je in in plastic. Haar contact is persoonlijk en betrokken. Kortom: een aanrader, Elza bedankt!

 • #1

  Natasja van de Wiel (donderdag, 10 januari 2019 22:05)

  Ouderwets vakmanschap... wat een prachtige wiegbekleding! Stijlvol, topkwaliteit en precies zoals vantevoren besproken. Dankjewel Elza, mijn neef en zijn vrouw zijn er heel erg blij mee!


Wil je meer weten over wiegbekleding of een ander product? Stuur een mail naar info@elisa-design.nl of vul het contactformulier in.