Gastenboek

Op deze pagina vind je ons gastenboek. Blije mensen die jou graag vertellen waarom je voor Elisa Design kiest! Lees het rustig door en ontdek meer over alles wat er in het atelier tot stand komt. 


Commentaren: 11
 • #11

  Vivian van Essen (maandag, 01 november 2021 10:02)

  Zodra ik het nieuws had verteld dat er een klein wondertje op komst is, kregen wij te horen dat we het familiewiegje van mijn oma mochten lenen. 60 jaar oud maar nog prachtig en in Rotan stijl. De bekleding had wel een update nodig. Via vrienden kwamen we bij Elza terecht. We hadden bij hun al gezien wat voor moois ze kon maken. De aandacht en liefde die Elza erin stopt is terug te zien in haar werk. Creatief, oog voor details en perfectie. Ze dacht heel fijn met ons mee en we konden het helemaal eigen maken. Tijdens het maken van ons wiegje werden we op de hoogte gehouden door middel van foto's. Elke keer weer blij als we foto's toegestuurd kregen. We wisten dat het prachtig zou worden maar bij het ophalen van het wiegje was het zelfs boven verwachting mooi! Het paste perfect bij elkaar. We kunnen niet wachten tot de kleine erin ligt!

 • #10

  Kim Snijders (zondag, 31 oktober 2021 08:28)

  Afgelopen week hebben wij onze wieg mogen ophalen en wat was dit een bijzonder moment!
  Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Elza voelde dit gelijk goed! We kregen een uitgebreide mail terug en bij Elza thuis hebben we mogen kijken naar stoffen en de mogelijkheden die er waren om de wieg te bekleden. Aan tijd en liefde geen gebrek! Alles voor een mooie wieg.
  Tijdens het maken van de wieg stuurde Elza ons verschillende foto's op zodat je een idee krijgt van hoe de wieg eruit komt te zien.
  Kortom ik zou Elza aan iedereen aanraden die nog opzoek is naar iemand die zijn of haar prachtige wieg mag gaan bekleden.

 • #9

  Laura den Besten (donderdag, 22 juli 2021 13:51)

  Het familiewiegje van mijn schoonouders had een nodige update naar deze tijd nodig. Ik kwam op de website van Elza terecht en was meteen verliefd op haar manier van werken. Je zag gewoon hoeveel liefde en aandacht ze in elke opdracht stopt.

  Snel een mail gestuurd of ze nog een mogelijkheid had om voor ons zoontje dit wiegje opnieuw te bekleden. Ik had geluk ze had nog één plekje in juli over, wat was ik blij. Samen met mijn schoonmoeder de stofjes maanden van te voren uitgezocht en toen kon het wachten beginnen. Toen Elza begon aan ons wiegje werd ik doormiddel van foto's op de hoogte gehouden en met de dag zag ik wat we samen hadden bedacht steeds meer werkelijkheid worden. Het eind resultaat was zo mooi, alle details en de passie voor haar vak zie je terug in haar werk. Bij het ophalen kreeg ik ook nog een mooi bijpassend cadeautje, wat attent en lief. Zodra de kleine er is gaan er foto's terug met hem in dit mooie wiegje, bedankt Elza!

 • #8

  Romy (zaterdag, 24 april 2021 07:28)

  In maart bracht ik onze familiewieg weg naar Elza en zocht samen met mijn moeder de stoffen uit voor de wieg waarin mijn dochter straks heerlijk zal gaan slapen. Zo bijzonder dat de wieg inmiddels 100 jaar oud is. Met veel passie en oog voor detail is Elza begonnen aan de uitvoering van een van mijn dromen. Ze hield me op de hoogte met leuke foto’s en waar nodig nog even die bevestiging dat het wiegje echt zo wordt zoals ik in gedachten had. Gisteren kwam ik de wieg ophalen met een heuze onthulling. Ze maakte er een echt speciaal moment van. De wieg is mooier dan ik had durven dromen en alles klopt. Prachtig afgewerkt. Elza is een dame die echt haar vak verstaat en nog een stap verder gaat. Een echte aanrader, ik zou haar altijd aanbevelen. Dan als kleine verrassing lag er nog een cadeau in mijn wieg als grote dank voor de opdracht. Zo ontzettend attent. Kan nu al niet wachten tot wij onze kleine meid in de wieg kunnen gaan leggen.

 • #7

  Irene van Tuinen (woensdag, 20 januari 2021 16:18)

  Wat was het spannend om met de familiewieg waar de derde generatie nu in komt te liggen op pad te gaan. Samen met mijn moeder had ik een afspraak bij Elza. Het ontvangst was heel fijn. Elza is heel hartelijk en vriendelijk. Ook werd er heel goed om gegaan met de Corona beperkingen wat ons op ons gemak stelde.
  Samen hebben we een prachtige stoffen combinatie uitgezocht: blauw met stipjes en een witte stof met subtiele stippen aan de binnenkant. Mijn oma heeft de stoffering die er nog op zat, gemaakt. Met deze keuze van nieuwe stoffen hebben we hier nog een knipoog naar gemaakt.
  Naast de wiegbekleding hebben we ook dekentjes, lakentjes, badcapes, kruikenzakken en een verschoonkusssen met hoezen uitgekozen. Het is echt een prachtig geheel geworden.
  Elza heeft ons via de whatsapp foto’s toegestuurd wat echt heel erg leuk en fijn was. Wij kijken met een grote glimlach terug op het hele proces. De wieg had al een hele geschiedenis, maar het prachtige werk van Elza waar ze met zoveel liefde en geduld aan heeft gewerkt, is de wieg klaar voor de volgende generaties en nieuwe liefdevolle herinneringen.
  Elza, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de prachtige wieg en alle toebehoren en de dierbare herinnering van het maakproces. Wat zal onze zoon straks lekker slapen.

  Veel liefs ook names Lucas en mijn ouders,
  Irene

 • #6

  Marleen Molendijk (vrijdag, 27 november 2020 08:40)

  Wat ben ik blij dat ik bij Elisa-Design terecht ben gekomen voor het uitzoeken van een wiegje en de gehele aankleding! Niet alleen wanneer je in het bezit bent van een familiewiegje en je deze wilt laten bekleden kan je bij Elza terecht, ook als er nog geen familiewiegje is en deze traditie wel gestart gaat worden kan je een prachtige nieuwe wieg met alle toebehoren uitzoeken.

  Vanaf het eerste mailcontact voelde alles al heel fijn; enthousiast, betrokken, professioneel en hartelijk. Al snel maakten we een afspraak. Mijn moeder en zusje gingen mee om een nieuw wiegje, de start van een familiewiegje, bij Elza uit te zoeken en om een mooi hemeltje, lakentje en dekentje te laten maken. Dat was ons doel.
  En als je dan in Elza haar mooie atelier binnenstapt... dan lijkt het wel een snoepwinkel!
  Alle stoffen liggen prachtig in een kast zodat je goed overzicht hebt van wat er allemaal is. Er staan wiegjes waar Elza op dat moment aan werkt en ook een voorbeeld wiegje waar je al verschillende mogelijkheden kunt zien. Elza pakt er nog even een stofje bij, spelt even iets vast zodat je een biesje kunt zien, je mag voelen aan stofjes, Elza maakt een bedje op met een stuk van de door jou gekozen stof, niks is te gek.
  Dat vind ik echt een kracht van Elza: ze maakt alles visueel zodat je echt weet waarvoor je kiest. Alles trekt Elza uit de kast om je de mogelijkheden te laten zien. Ze geeft met haar professionele oog advies, maar ze stuurt niet in smaak. Op deze manier maak je hele weloverwogen keuzes en weet je ook echt dat alle mogelijkheden voorbij zijn gekomen voordat je een knoop doorhakt.
  En zo hebben we niet alleen een wiegje gekozen en stoffen uitgezocht voor het hemeltje, lakentje en dekentje, maar kwamen er ook nog bijpassende kruikenzakken en een badcape bij. En dekentjes & lakentjes voor het ledikantje en een aankleedkussenhoes. Dat gebeurt niet omdat Elza dat er nog even doordrukt, maar omdat alles er zo prachtig uitziet, van mooie kwaliteit is en Elza alle tijd voor je neemt. Een hele persoonlijke en warme ervaring!

  Dan gaat Elza aan de slag en stuurt ze ook nog eens updates van het maakproces! Steeds een foto'tje om je op de hoogte te houden van de vorderingen. Zo leuk! Je hart gaat er sneller van kloppen en je kunt bijna niet wachten tot alles daadwerkelijk in je eigen huis staat.

  Ook van het ophaalmoment maakt Elza een ware belevenis. Een echte onthulling en een prachtig opgemaakt wiegje verschijnt! Alles wat we hadden uitgekozen ligt prachtig klaar en wat werkt Elza netjes, verfijnd en gedetailleerd. Alles is zo mooi afgewerkt, een lust voor het oog en de stoffen voelen ook nog eens heerlijk aan!

  Ik raad iedereen aan, als je op zoek bent naar unieke bekleding of aankleding van een wiegje of ledikantje om dit bij Elisa - Design te gaan doen!! Het resultaat is schitterend en de weg ernaartoe een warme en persoonlijke ervaring!

  Wat heeft deze vrouw gouden handjes!
  Dank je wel Elza!

 • #5

  Mirjam Folkersma (zaterdag, 18 april 2020 13:09)

  Met liefde gemaakt, tot in het kleinste detail zie je dat terug!

  Elza zou in eerste instantie mijn familiewieg bekleden, helaas liep dit anders dan ik gepland had, wat was ik verdrietig! Elza gaf mij de tijd en de ruimte om te beslissen of ik dan toch een nieuw wiegje wou laten bekleden. Samen zijn wij naar het atelier van Elza gegaan en wat een mooie dingen zag ik daar! Zij liet ons verschillende mogelijkheden zien en luisterde goed naar onze wensen. Door haar vakkundigheid en liefde voor het bekleden van wiegjes zijn wij samen tot een mooi ontwerp gekomen. Mooie wiegbekleding, zachte dekentjes en bijpassende kruikenzakken alles tot in de kleinste details netjes afgewerkt en met zo veel liefde.
  Elke dag ben ik Elza nog dankbaar voor wat zij voor ons heeft gedaan, elke nacht slaapt mijn dochter in het allermooiste wiegje wat er is!

  Elza maakt niet alleen maar wiegbekleding, als kraamcadeau kreeg ik een poppenwagen, uiteraard helemaal in de zelfde stijl als het wiegje!

  Ik zou iedereen Elisa Design aanraden voor het bekleden van een wiegje, oud of nieuw! Elza staat overal voor open, alles is mogelijk en in alles stopt zij heel veel liefde, geduld en vakmanschap! • #4

  Jeanne de Bruin (vrijdag, 06 maart 2020 21:57)

  Ik werd meteen enthousiast toen ik de foto's van de verschillende soorten wiegbekleding zag op de website van Elisa Design: wat ziet het er mooi uit en wat is er veel mogelijk! Ik besloot te bellen en het contact was meteen fijn: duidelijk, persoonlijk en vriendelijk.

  Als ik aan Elisa Design denk, dan denk ik aan vakmanschap, precisie, vriendelijkheid, aandacht, persoonlijkheid en enthousiastme.

  Onze wensen zijn perfect vertaald in de op maat gemaakte wiegbekleding en zijn super blij met het resultaat. Wij raden Elisa Design zeker aan.

 • #3

  Florine Boeding (woensdag, 31 juli 2019 15:46)

  Al sinds het begin van mijn zwangerschap keek ik ernaar uit: mijn kindje mocht straks in 'mijn oude wieg'! Nadat we de wieg van zolder hadden gehaald bleek deze nog net zo mooi als altijd, maar de bekleding wat gedateerd. Via-via kwamen we bij Elsa uit en jeetje, wat ging er een wereld voor ons open! Samen met mijn moeder, de aanstaand oma, zijn we een hele middag bezig geweest om de mooiste stoffen en combinaties uit te zoeken om de wieg weer helemaal 'van nu' . te maken. En een paar weken geleden was het dan zo ver: een prachtige, nieuwe-maar-toch-ook-weer-niet wieg. Met de nostalgie van vroeger, en het comfort en de luxe van nu.

  Elsa, je was in het hele proces zo betrokken, zo attent en zo geduldig. Een vakvrouw die advies geeft wanneer nodig, maar je ook je eigen keuzes laat maken. Het resultaat mag er zijn, en ik weet zeker dat onze dochter heerlijk gaat slapen in haar nieuwe bedje! Heel veel dank!

 • #2

  Rienke en Martine Verhoef (donderdag, 14 februari 2019 13:24)

  Goede ervaring met Elisa Design! Elza is in alles, stoffen, uitvoering etc. erg gedetailleerd en perfectionistisch. Ze werkt ontzettend netjes en ze denkt goed mee met het bepalen van hoe het wiegje eruit komt te zien. Zelfs over het vervoeren van het wiegje denkt ze na: ze pakt het voor je in in plastic. Haar contact is persoonlijk en betrokken. Kortom: een aanrader, Elza bedankt!

 • #1

  Natasja van de Wiel (donderdag, 10 januari 2019 22:05)

  Ouderwets vakmanschap... wat een prachtige wiegbekleding! Stijlvol, topkwaliteit en precies zoals vantevoren besproken. Dankjewel Elza, mijn neef en zijn vrouw zijn er heel erg blij mee!


Wil je meer weten over wiegbekleding of een ander product? Stuur een mail naar info@elisa-design.nl of vul het contactformulier in.