Wiegbekleding met kap

Op dit moment zijn we druk bezig om nog meer voorbeelden op de website te zetten. In de tussentijd sturen we jullie met liefde een aantal voorbeelden op die passend zijn bij jullie wiegje. Stuur een mail naar info@elisa-design.nlOp een mooie zaterdagochtend stonden er 6 gezellige dames in mijn atelier. Met elkaar bedachten we hoe ik hun familiewiegje zou gaan bekleden. De keuze voor deze prachtige kleur groen en stoere witte wafelkatoen was snel gemaakt. Dit schattige wiegje werd stoerder door de bekleding vast te zetten met een bandje met een stofknoopje. Doordat de kap helemaal van metaal is zat er veel handwerk in, een flinke klus maar met een prachtig eindresultaat. De onthulling van dit schattige familiewiegje was een feestje en werd zelfs gefilmd. Het eindresultaat was een echte verrassing voor deze 6 dames. Voor mij lieve lovende woorden en dikke knuffels. Wat heb ik met veel plezier gewerkt aan dit prachtige wiegje voor een lieve familie!Deze aanstaande mama wist precies hoe ik haar wiegje mocht bekleden. Tijdens het uitzoeken van de bekleding koop ik achter de naaimachine om proefjes te maken. Zo werden haar wensen duidelijk en kon ik aan de slag. De bekleding mocht vooral niet te netjes, een hele uitdaging voor een perfectionist als ik. Wat was het gaaf toen de aanstaande ouders het wiegje kwamen halen. Het eindresultaat was precies geworden zoals ze verwacht hadden!

 Blij verrast was ik toen de aanstaande ouders met dit schattige wiegje uit 1944 in mijn atelier kwamen.  De bekleding mocht stoer, sportief, vrolijk en toch lief worden. Er werd gekozen voor vrolijk geel en een strak geknoopt strikje. Het wiegje heb ik strak bekleed met een mooie witte pique. Voor mij maar ook voor de aanstaande ouders was het spannend toen het wiegje opgehaald werd. Gelukkig was de verassing zeer groot en het eindresultaat helemaal naar wens!

 Wat een super leuke uitdaging was deze wiegbekleding. Van heel veel ruches naar een mooie strakke bekleding. Door de strikjes werd het lieve van het wiegje behouden, terwijl de binnenkant van de bekleding mooi strak werd. Een prachtig emotioneel moment toe de aanstaande ouders hun 'droomwieg' kwamen halen. Wat is het toch heerlijk om mensen zo blij te mogen maken!Toen moeder en dochter met dit wiegje in mijn atelier kwamen was ik verliefd, wat een schatje. Tijdens ons gesprek begreep ik dat de aanstaande oma graag zelf het wiegje had bekleed maar dat door omstandigheden niet meer kon doen. Ik stelde voor dat zij de lakentjes zou maken. Zo kon oma meehelpen met het bekleden van dit prachtige wiegje van 57 jaar oud. Mooi om te zien hoe blij mensen kunnen zijn met hun 'droomwieg' die ik met veel liefde en plezier heb bekleed.